Overnatting på skole

Innkvartering vil først og fremst være på Vestfossen barne- og ungdomsskole, som ligger i direkte tilknytning til Vestfossen Flerbrukshall, som er cupens hovedarena. Her serveres også frokost og middag (lag som er spiller i en annen hall ved middagstider vil få maten i den hallen de er i).

Hvis ikke annet er avtalt skal lag som har bestilt overnatting registrere seg i hovedsekretariatet i Vestfossen Flerbrukshall ved ankomst. De vil da få tildelt overnattingsplass, og lag-mappe med deltagerkort og praktisk informasjon.
Det er åpent for registrering fra kl 16.00 til kl 21.30 fredag. Hvis dere kommer etter dette må dere gi beskjed om dette ved å sende epost til vestfossencup@vestfossen-if.no. Lørdag er det åpent for registrering fra kl 07.30.

Overnattingslister
Brannvesenet krever overnattingslister med telefonnummer til en av spillerens foresatt. Vennligst fyll ut listen og send den til vestfossencup@vestfossen-if.no senest 14. april, eller lever ferdig utfylt skjema ved ankomst – så slipper dere å bruke tid på å fylle ut dette når dere kommer.
Overnattingsliste med telefonnummer til foresatte >>
Dette er svært viktig for vår brannvernberedskap og ditt lags sikkerhet.