Overnatting

Innkvartering vil være på Vestfossen barne- og ungdomsskole, som ligger i direkte tilknytning til Vestfossen Flerbrukshall, som er cupens hovedarena. Her serveres også frokost og middag (lag som er spiller i en annen hall ved middagstider vil få maten i den hallen de er i). Ved behov vil også andre skoler i nærheten benyttes til overnatting. I så fall blir det også gratis transport til og fra kveldsaktivitetene.

Hvis ikke annet er avtalt skal lag som har bestilt overnatting registrere seg i hovedsekretariatet i Vestfossen Flerbrukshall ved ankomst. De vil da få tildelt overnattingsplass, og lag-mappe med deltagerkort og praktisk informasjon.
Det er åpent for registrering fra kl 16.00 til kl 21.30 fredag. Hvis dere kommer etter dette må dere gi beskjed om dette ved å sende epost til vestfossencup.vestfossen@gmail.com. Lørdag er det åpent for registrering fra kl 07.30.

Husk å registrere alle overnattende i Profixio innen 01. mars
Alle overnattende MÅ være registrert i Profixio (spillere og voksne). Registreres under “Spillere” i Profixio. Veiledning finner du her
Dette er svært viktig for vår brannvernberedskap og ditt lags sikkerhet.