Matservering

Kiosk i alle haller
I alle hallene er det kiosk/kafe som serverer et variert utvalg av mat og drikke. I kiosken kan du betale med kontanter eller VIPPS.

Matservering til overnattende lag
Overnattende lag får servert frokost (lørdag og søndag) og middag (kun lørdag). Det vil bli tilrettelagt for å smøre matpakke på frokosten. Frokost og middag vil ha mat tilpasset allergier oppgitt ved registrering av spillere i Profixio.

Frokost serveres i puljer fra kl 06.30 til kl 10.00 i kantinen på Vestfossen Ungdomsskole. Det er viktig at laget møter samlet til frokost på oppsatt tidspunkt for laget. Oppmøte registreres ved inngangen til kantina.

Oversikt-frokostpuljer-lørdag (kommer)
Oversikt-frokostpuljer-søndag (kommer)

Middag serveres i kantinen på Vestfossen Ungdomsskole fra kl 14.00 til kl 17.00. Lag som spiller i andre haller enn i Vestfossen når det er middagstid, vil få servert middag i hallen hvor de er (den samme gode maten som serveres på skolen i Vestfossen). Det vil ligge beskjed om hvor og når dere får middag i lagsmappen dere får i hovedsekretariatet ved ankomst.

Cup-tilbud: 2 store pizza kr 320
Union Pizza, som ligger et steinkast fra Vestfossen Flerbrukshall og Vestfossen Barne- og Ungdomskole, har et spesielt cup-tilbud med to valgfrie store pizza til kun kr 320. Perfekt for overnattende lag.
Se meny her Union Pizza
Storgata 58, 3320 Vestfossen, Telefon: 32 700 222.