Matservering

Kiosk i alle haller
I alle hallene er det kiosk/kafe som serverer et variert utvalg av mat og drikke. I kiosken kan du betale med kontanter eller VIPPS.

Matservering til overnattende lag
Overnattende lag får servert frokost (lørdag og søndag) og middag (kun lørdag). Det vil bli tilrettelagt for å smøre matpakke på frokosten. Frokost og middag vil ha mat tilpasset allergier oppgitt ved registrering av spillere i Profixio.

Frokost serveres i puljer fra kl 06.30 til kl 10.00 i kantinen på Vestfossen Ungdomsskole. Det er viktig at laget møter samlet til frokost på oppsatt tidspunkt for laget. Oppmøte registreres ved inngangen til kantina.

Oversikt frokostservering lørdag (kommer)
Oversikt frokostservering søndag (kommer)

Middag serveres i kantinen på Vestfossen Ungdomsskole fra kl 14.00 til kl 17.00. Lag som spiller i andre haller enn i Vestfossen når det er middagstid, vil få servert middag i hallen hvor de er (den samme gode maten som serveres på skolen i Vestfossen). Det vil ligge beskjed om hvor og når dere får middag i lagsmappen dere får i hovedsekretariatet ved ankomst.

Cup-tilbud: 2 store pizza kr 380
Union Pizza, som ligger et steinkast fra Vestfossen Flerbrukshall og Vestfossen Barne- og Ungdomskole, har et spesielt cup-tilbud med to valgfrie store pizza til kun kr 380. Perfekt for overnattende lag.
Se meny her Union Pizza
Storgata 58, 3320 Vestfossen, Telefon: 32 700 222.