Foredrag med Karo

For laglederne/ledsagerne og de eldste spillerne arrangeres det foredrag med håndball-legenden Karoline Dyhre Breivang og Kahoot Quiz i Vestfossenhallen lørdag kveld klokken 19.30.

  • Inngang er gratis for alle lag som deltar i Vestfossen Cup 2019
  • Andre lag betaler kr 350 for et lag inkl to trener. Enkeltpersoner kr 50 pr person
  • Det blir kiosk-salg i hallen

Påmelding

“Nøkkelen til suksess – hvordan bygge et vinnerlag”
Karoline Dyhre Breivang kan se tilbake på en helt eventyrlig karriere. Da hun ga seg på landslaget i 2015, var det etter 305 kamper med flagget på brystet. Ingen har flere. Faktisk skal det være norsk rekord uansett idrett.
Hun har vunnet fem EM-gull, to OL-gull og ett VM-gull. Og hun var selvsagt med på Champions League-triumfen til LHK.
I Larvik Håndballklubb ble det tolv sesonger, 504 kamper og 954 mål. Hun har blitt seriemester i samtlige tolv sesonger hun har vært i klubben. 

Gjennom alle disse årene i to sterke vinnerkulturer har Karoline erfart hva som skal til for å gjenskape suksess gang etter gang, og hun har selv hatt en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle disse vinnerkulturene. Karoline er kjent for å motivere og å få det beste ut av både seg selv og sine lagvenninner. Dette resulterte i at hun fikk prisen som «Årets Lagspiller» på idrettsgallaen i 2012. Hun har også vært kaptein for håndballjentene i to mesterskap.